Luna x Jay

Verwacht Februari 2024

Op deze pagina vind je alle informatie over dit aankomende nest en updates wanneer het nest geboren is en opgroeit.

Luna

Welsh Angels United Luna

Belgisch  jeugdkampioen

HDA
ECVOVrij
DM-exon 1Vrij
PRA-rcd 3Vrij
LTV (L8)0
vWD type 1Vrij

 

Jay

From Flakewoods Jack Frost

Nederlands jeugdkampioen

HDA
ECVOVrij
DM-exon 1Drager
PRA-rcd 3Vrij
EDVrij
LTV (L8)0
Fluffy genVrij
vWD type 1Drager

Updates over dit nest

Wij groeien heel hard door!

Flora en Nilus groeien iedere dag, ze hebben allebei hun oogjes geopend en zijn al flink aan het spelen, lopen en goed aan het eten. Ze hebben op zondag 17 maart hun eerste fotoshoot gehad thuis en op vrijdag 22 maart hebben ze vooor het eerst vlees gegeten en dat ging er heel goed in.

De pups zijn geboren!

Luna is op 28 februari bevallen van 4 pups in totaal, helaas hebben 2 pupjes het niet overleefd.

De bevalling begon heel goed met de natuurlijke geboorte van het eerste teefje om 7:00, om 8:50 werd het tweede teefje helaas levenloos geboren en al ons harde werken met wrijven, beademen en masseren mocht helaas niet baten. Om 11:00 had Luna een perswee en kwam er een waterblaas naar buiten, hierna stopten de weeën echter waarna we om 11:15 naar de dierenarts zijn gegaan voor een echo en toen bleek dat helaas ook het 3e pupje was overleden en is er overgegaan tot een keizersnede om het 4e pupje, een reu te redden. Om 12:30 werd Luna herenigd met haar teefje en reutje. Graag laten we jullie kennismaken met ons teefje Flora en onze reu Nilus. Flora is een rood meisje en haar geboortegewicht was 310 gram. Nilus is een tricolor mannetje en zijn geboortegewicht was 340 gram.

Dekking

Eind december heeft er een succesvolle een dekking plaatsgevonden tussen Luna & Jay. 23 januari zal een echo plaatsvinden waaruit zal blijken of Luna drachtig is van Jay. Als alles goed gaat verwachten wij in februari een mooi nestje Welsh Corgi Pembrokes.